Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Aji kártya beváltóhely

Mi az AJI kártyák?

Az AJI feltölthető ajándékkártya olyan új ajándékozási forma, mellyel az ajándékozó egy általa meghatározott pénzösszeget tölthet fel az általa kiválasztott típusú és dizájnú ajándékkártyára, amit a megajándékozott / a kártya birtokosa a feltöltött összeg erejéig tetszőleges számú alkalommal vásárolhat le a partnerüzleteben. Fizetéskor az adott vásárlás összegét az eladó levonja a kártya egyenlegéből.

 

Miért jó az ajikártya?

 • Termékekre és szolgáltatásokra is beváltható
 • Megkönnyítjük az ajándékozást
 • Elegáns megoldással pénzt ajándékozhat
 • Megajándékozott a választás szabadságát kapja
 • Sokféle design közül választhatnak.
 • Szabadon feltölthető 5.000 Ft-tól 250.000 Ft-ig.
 • A Kállai Design beváltóhelyen termékre és szolgáltatásra is be lehet váltani.
 • A megajándékozott egy vagy több részletben, is felhasználhatja a kártyára feltöltött összeget. 
 • Értékesítéstől számított 1 év az érvényességi idő.
 • Okos ajándék!

 

Megnézem mire lehet beváltani

 

 

 

 

Milyen formában létezik a kártya?

 

Plasztikkártya

 • A kártyák előlapja változó mintájú lehet, de a hátoldalon a beazonosításhoz szükséges adatok találhatók
 • A tranzakciók kezeléséhez csak a kártyaszámra van szükség
 • A kártya azonosítása után lehetőség van a kártya meghatározott összeggel való feltöltésére (értékesítés esetén), vagy a már feltöltött kártyáról a vásárláskor felhasznált összeg levonására (beváltás esetén)

 

E-kártya

 • e-mailben e-kártya amit telefonon, vagy kinyomtatva is lehet használni
 

Megnézem mire lehet beváltani

 

 

AJI kártyát kaptál?

Alkalmi kártyája aktiválásához kérjük, kattintson ide

 

Hol tudom levásárolni az AJI kártyámon lévő összeget?

A Kállai Design webshopban bármely termékre vagy szolgáltatásra beválthatod. Tedd a kosárba kiválasztott termékeket és szolgáltatásokat, majd válaszd fizetési módnak az AJI kártyát! A megrendelés elküldése előtt a megjegyzés a rendeléshez mezőbe írd be az AJI kártyád számát! Beválthatod a Kállai Design showroomjában, személyesen is Budapesten, az V. kerület Kossuth Lajos u. 14-16- szám alatt, a belső udvarban a lépcsőn fel balra Room 3 szobában.

 

Nem tudok fizetni az AJI Alkalmi ajándékkártyámmal, mi lehet a gond?

Amennyiben nem tud fizetni az ajándékkártyával, úgy kérjük, a következőket ellenőrizze:

 • Aktiválta-e ajándékkártyáját.
 • Amennyiben aktiválta, úgy kérjük, ellenőrizze hogy van-e elegendő egyenlege.
 • Amennyiben van elegendő egyenlege is, úgy kérjük, ellenőrizze, hogy nem sérült vagy törött az ajándékkártya.
 • Ellenőrizze, hogy az üzlet, ahol használni szeretné a kártyát, az elfogadóhelyeink listájában szerepel.
 • Ha mind a három lehetőséget ellenőrizte és még mindig nincs meg a hiba oka, akkor kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot az info@ajikartyak.hu e-mail címen.

 

Hogyan változtathatom meg az AJI regisztráláshoz használt e-mail címemet?

Amennyiben szeretné megváltoztatni a regisztrálás során megadott e-mail címét, kérjük, írjon az info@ajikartyak.hu-ra és kollégánk felveszi Önnel a kapcsolatot. Az e-mail cím megváltoztatásáért egyszeri 1000 Ft-os kezelési díjat számolunk fel.

 

Rossz összeget vontak le az AJI Alkalmi kártyámról vásárláskor, de csak utólag vettem észre. Mit tehetek?

Ebben az esetben kérjük, a vásárlást igazoló blokkal vagy nyugtával együtt jelezzd a info@kallaidesign.com emalcímen, vagy keress a +36309535931-es számon. Amennyiben nem találja a kapott blokkot vagy nyugtát, azt kinyomtathatja az e-mail címére kapott értesítőből is.

 

Nem kapok e-mail értesítést az AJI kártyás vásárlásaimról. Mi lehet a gond?

Amennyiben nem kap értesítést a regisztráláskor megadott e-mail címére a vásárlásairól, úgy elsősorban kérjük, ellenőrizze, hogy jó e-mail címet adott-e meg regisztráláskor. Ezt úgy teheti meg, hogy ellenőrzi, hogy kapott-e tőlünk megerősítő e-mailt a regisztrálást követő 10 percen belül. Amennyiben nem kapott ilyen e-mailt, akkor kérjük, írjon nekünk az info@ajikartyak.hu -ra. Ha kapott ilyen e-mailt, ám mégsem érkeznek meg az értesítések, akkor kérjük, ellenőrizze spam fiókját.

 

Szeretném használni az AJI Alkalmi kártyám, de elfelejtettem otthon aktiválni. Ki és hogyan tud ebben segíteni most nekem?

Kártyája aktiválásához kérjük, kattintson ide. Amennyiben nem rendelkezik Internetes hozzáféréssel, úgy kérjük, hívja ügyfélszolgálatunkat és mi beaktiváljuk kártyáját.

 

Kaptam egy AJI Alkalmi kártyát, de nincs rá szükségem, szeretném továbbadni. Van ennek valami feltétele?

Természetesen az aktiválás előtt bármikor átruházható a kártya.

Aktiválás után is van lehetőség rá, hogy más használja az ajándékkártyát, de a vásárlási értesítők az aktiváló személy e-mail címére fognak érkezni. Amennyiben mégis aktiválás után szeretné átruházni a kártyát és szeretné megváltoztatni a regisztrálás során megadott e-mail címét, kérjük, írjon az info@ajikartyak.hu-ra és kollégánk felveszi Önnel a kapcsolatot. Az e-mail cím megváltoztatásáért egyszeri 1000 Ft-os kezelési díjat számolunk fel.

 

Lekopott az AJI kártyámról a vonalkód/ kártyaszám/ QR kód vagy eltört a kártyám. Így is érvényes és tudom használni?

Elfogadó partnereink sajnos nem fogadhatnak el sérült vagy törött kártyát. Amennyiben megsérült vagy eltört ajándékkártyája, úgy kérjük, írjon nekünk az info@ajikartyak.hu e-mail címen vagy fáradjon be a Margit híd budai hídfőjénél található üzletünkbe (1027 Budapest, Bem rakpart 56. fsz.1.) és mi kicseréljünk Önnek. Kérjük, ne felejtse el magával hozni a törött vagy sérült kártyát! A sérült kártya cseréje során, amennyiben az nem a kártya minőségi problémájára vezethető vissza (pl.: kopás), úgy alkalmanként 1000 Ft kezelési díjat számolunk fel. Amennyiben nyilvánvalóan a kártya minőségi problémájára vezethető vissza a sérülés, úgy természetesen a csere díjtalan.

 

Elveszett az AJI kártyám, mit tegyek?

Amennyiben elveszett vagy ellopták ajándékkártyáját, úgy bármikor lehetősége van letiltani a kártyán fennmaradó összeg felhasználását. Letiltáshoz kattintson itt.---linkelni

https://ajikartyak.hu/kartya-letiltasa

 

AJI e-kártyát kaptam, ki kell nyomtatnom?

Az AJI e-kártya egy olyan virtuális ajándékkártya, melynek kinyomtatása nem szükséges, hiszen a kapott kártyát elektronikus készülékéről (okos telefon, tablet, stb.) is meg tudja mutatni a beváltás során. Amennyiben nem rendelkezik semmilyen elektronikus készülékkel, akkor kérjük, nyomtassa ki ajándékkártyáját.

 

Az AJI e-kártyám be tudom cserélni egy kézzel fogható kártyára? Ha igen, hol tehetem meg?

Amennyiben szeretné virtuális kártyáját kézzel fogható plasztikkártyára cserélni, úgy kérjük, fáradjon be a Margit híd budai hídfőjénél található üzletünkbe (1027 Budapest, Bem rakpart 56. fsz. 1.) és mi a helyszínen fizetendő, egyszeri 1000 Ft kezelési költségért kicseréljünk Önnek és feltöltjük rá az aktuális egyenleget.

 

Akár többen is használhatjuk az AJI kártyám, ha szeretnénk? (pl. családon belül)

Természetesen bárki használhatja a kártyát, akinek a birtokában van, de a vásárlási értesítőket csak az aktiváló személy fogja megkapni.

 

Hol tudom ellenőrizni az AJI Alkalmi kártyám érvényességi idejét?

A kártya a megvásárlástól számított egy évig érvényes. Amennyiben nem tudja, vagy nem emlékszik mikor vásárolták meg az ajándékkártyát, úgy kérjük, írjon nekünk az info@ajikartyak.hu-ra és mi válasz üzenetben elküldjük a dátumot. Fontos tudni, hogy a kártya lejártáról előzetes értesítőt küldünk a regisztráláskor megadott e-mail címére!

 

Ha szeretné meghosszabbítani az Alkalmi kártya érvényességi idejét egy évvel, akkor kérjük írjon az info@ajikartyak.hu-ra és mi 1000 Ft kezelési díj ellenében, egyszeri alkalommal meghosszabbítjuk Önnek.

Az AJI által forgalmazott egyes ismert márkák ajándékkártyáinak az érvényességi idejét az azt kibocsátó cég határozza meg.

 

Lejárt az AJI ajándékkártyám, visszakaphatom a rajta levő összeget vagy összevonhatom más AJI kártyámon levő összeggel?

Az AJI Alkalmi kártyák a vásárlástól számított egy évig érvényesek. Amennyiben nem hosszabbította meg a kártya lejártát megelőzően az érvényességi időt és az lejárt, akkor az érvényesség lejártának pillanatában kártyán levő egyenleg visszatérítésére nincs mód. Az ajándékkártya egyenlege készpénzre nem váltható, bankkártyára nem utalható, másik ajándékkártya vásárlására nem fordítható, visszavásárlására nincs mód, továbbá a különböző kártyákon levő összegek nem összevonhatók.

 

Gondom van az aji kártyámmal, ki tud segíteni?

Aji kártya elérhetősége:

AJI kártyák - FDB Kft.

Telefonos ügyfélszolgálat: 

 (H-P 9:00-18:00)

+36 1 315 2312

Sürgős esetben munkaidőn kívül :  

+36 20 509 65 66

+36 20 237 70 80 

E-mail:

info@ajikartyak.hu

Címünk:

1027 Budapest, Bem rakpart 56. Fsz. 1.

(a Margit híd budai hídfőjénél)

Nyitva tartás: H-P 9:00-18:00